Ett första steg…

Då var det äntligen dags att skriva det första inlägget på den här bloggen! Jag har länge funderat på att åter igen börja skriva om det som intresserar mig mest – digital kommunikation, marknadsföring och entreprenörskap – men de senaste åren har jag varit bättre på att göra saker än att skriva om det. Nu är det dags att hitta tillbaka till skrivandet!

Blogg 100Och vad passar då bättre än att signa upp sig för Fredrik Wass utmaning Blogg 100? Under de 100 kommande dagarna ska det bli minst ett inlägg om dagen. Med tanke på att jag laddat för detta i ett par år så borde det finnas material så det räcker och blir över…!

Idag är också en speciell dag av en annan anledning – från och med idag är företagare på heltid igen! Så en del av inläggen kommer att handla om mina nya affärsidéer och projekt, men i huvudsak kommer jag försöka skriva om sånt som är användbart för dig som läsare.

Så varmt välkommen till BusinessTech! Idag ser bloggen rätt öde ut, men om någon vecka är det garanterat mer liv och rörelse här… Hoppas du hänger med och att du gillar innehållet! Enklaste sättet att få uppdateringar om nya inlägg är att följa mig på Twitter.

Om 

Webbutvecklare, entreprenör, kommunikatör, drömmare och diversearbetare. Har drivit egna företag i 15 år. Läs mer om mina tjänster på Smidig Webbyrå.