Glad påsk! Och ett användbart tips

Idag blir det ett kort inlägg eftersom det är påskafton. Så till att börja med; glad påsk!

Men ett litet tips, som jag fick för några dagar sedan, kan jag passa på att vidarebefordra. Det kan spara tid och göra det lättare att hålla sig uppdaterad om vad som händer i en viss bransch eller ett visst område. Nämligen en bra RSS-läsare.

Sedan Google la ner sin Reader, tycker jag att det varit ett tomrum på marknaden. Jag har testat några andra RSS-läsare, men inte varit nöjd. Nu har jag börjat använda The Old Reader, och är hittills jättenöjd! Ett enkelt gränssnitt för att enkelt följa sina viktigaste bloggar och nyhetssajter. Prima!

 

Om 

Webbutvecklare, entreprenör, kommunikatör, drömmare och diversearbetare. Har drivit egna företag i 15 år. Läs mer om mina tjänster på Smidig Webbyrå.